Yell Wolf Pub vă oferă în Meniul zilei de astăzi:

Ciorbă de pui

Tochitură cu mămăliguţă şi ou

Chifle

Şi pentru că Yell Wolf Pub are grijă de clienţii săi primiţi şi un desert surpriză. Totul pentru numai 15 lei.  Meniul zilei poate fi comandat la telefon  0344.802.001 sau 0244.471.517

Suntem convinşi că veţi fi încântaţi de preparatele de la Yell Wolf Pub, iar astăzi vă dezvăluim una dintre reţetele secrete ale bucătarului.

 

Ciorba de pui

Ingrediente

Piept de pui       

morcov     

ceapă       

ţelină         

orez 

sare 

lămâie sau borş

patrunjel   

 

 

Mod de preparare

Legumele se curata si se spala.

Puiul se spala se taie bucati, se pune intr-o cratita si se toarna apa ca sa acopere bine carnea.

Puneti oala pe aragaz si lasati pana incepe sa fiarba. Intre timp spumati cu o lingura si cand fierbe bine adaugati legumele fara morcov. Acoperiti cu capac si lasati sa fiarba la foc incet cam o oră.

Dupa ce a fiert bine strecurati supa printr-o sita - sa aveti intr-un bol supa clara si in alt bol carnea si legumele fierte.

Supa am pus-o iar pe foc, am adaugat putin ulei, morcovul dat prin razatoarea marunta si le-am calit bine vreo 5 minute, amestecand periodic.

Turnati supa peste morcovul calit si o puneti la fiert.

Carnea se scoate si se taie bucati medii si se adauga inapoi in supa.

Separat se fierbe orez si se adauga in ciorba

Puneti oala pe foc, lasati sa fiarba, adaugati sare si lamaie dupa gust, depinde cat de acru va place.

Adaugati patrunjel tocat, amestecati şi stingeti focul.

O serviti caldă şi cu multă poftă!