În epoca ziarelor online, venim şi vă propunem un titlu nou: Jurnalul Prahovean.
Nu vom începe cu texte de genul “suntem o echipă de tineri entuziaşti…etc..”, deoarece recunoaştem că suntem nişte oameni cu experienţă, cu nume create în ani de zile de muncă în presa locală şi naţională. Venim acum şi vă propunem o publicaţie curată, în care veţi regăsi informaţii variate, serioase şi la obiect.
Ne-am propus să evităm scandalurile şi cancanurile deoarece aveţi o sumedenie de alte publicaţii care vă propun şi vă oferă aşa ceva.
Nu veţi găsi în paginile Jurnalului Prahovean, catalogate drept “exclusivitate” informaţiile pe care deja le-a aflat toată lumea. Nu veţi găsi aici nimic în “exclusivitate”, deoarece am învăţat că aşa ceva nu prea există!
Vă vom oferi cele mai importante informaţii ale momentului şi nu vom încerca să vă demonstrăm că noi am inventat roata.
Redactori: |
Cristina IANCU - 43 de ani şi lucrează în presă din 1993. A debutat ca reporter la Radio FUN Bucureşti şi a colaborat cu o serie de publicaţii din capitală (Cotidianul, Evenimentul Zilei, Ora, etc). În Ploieşti a lucrat la Alpha Tv Ploieşti, Republicanul, Telegraful de Prahova, iar o perioadă a fost purtătorul de cuvânt al Primăriei Ploieşti. Este ziarist specializat în politică şi administraţie. |
Colaboratori | George BOTEZ |
Romeo HANGANU | |
Florin SICOE |
Untul de arahide poate controla glicemia si apetitul, conform unui studiu recent. Un
În ultimii ani, industria cazinourilor online a evoluat semnificativ, iar una dintre
Ia zi, Bulă, obişnuieşti să fumezi?
Bulă: – Mmm… Aşa şi aşa…
– Dar cât înseamnă „aşa şi aşa”?
– Mmm… Păi cam 4 pachete pe zi.
– Dulciuri mănânci? – Mmm… Aşa şi aşa…
Cam 5 ciocolate pe zi.
– Sărat mănânci?
– Mmm… Aşa şi aşa… Cam o solniţă pe zi pun în mâncare.
– Grăsimi mănânci? – Mmm… Aşa şi aşa…
Cam un kil- două de slană pe zi…
– Prăjit mănânci?
– Mmm… Aşa şi aşa… Pe zi… Cam câte o omletă de 4 ouă şi cartofi prăjiţi, asezonaţi cu cârnaţi
.– Aha… Dar de băut, bei? – A, da! De băut, beau!