Cornel Galeş, fostul soţ al artistei Ileana Ciuculete, a murit într-un accident de maşină produs în Spania. Viviana, iubita acestuia, a confirmat decesul, scrie libertatea.ro

Decesul lui Cornel Galeş a fost anunţat iniţial de Doina Belu, naşa lui de cununie, care spunea că a primit un telefon de la un agent de circulaţie din Spania care a anunţat-o cu privire la decesul acestuia. Ulterior, Viviana, femeia cu care locuia acesta în Spania după decesul Ilenei Ciuculete, a confirmat informaţia pentru wowbiz.ro.

„Din păcate, s-a confirmat. Nu sunt prea multe de zis, nici nu ştiu de să zic. Dumnezeu sa îl odihnească!”, a mărturisit Viviana. Potrivit declaraţiilor Doinei Belu, Galeş era în maşină cu încă două persoane, iar el era la volan.

”Nu avea centură, cineva a intrat în ei şi el a murit. Am vorbit cu unul dintre cei care erau în maşină, era în stare de şoc şi abia înţelegeam ce spune”, a declarat aceasta.

Cornel Galeş a fost căsătorit cu Ileana Ciuculete, cântăreaţa de mucă populară care a murit în martie 2017, după o luptă cruntă cu boala nemiloasă, Hepatita C, la vârsta de 60 de ani. Coşmarul artistei a durat doar 6 zile şi a început în mod ironic de Ziua Femeii, pe 8 martie.

Cornel Galeş, fostul soţ al artistei Ileana Ciuculete, nu a reuşit să mai păcălească moartea încă o dată, după ce, în 2017, s-a aflat la un pas de a-şi pierde viaţa, tot în urma unui accident rutier. La acea vreme, Galeş a scăpat ca prin minune.

„Au fost mai multe momente dureroase. Nu doresc nimănui să treacă prin aşa ceva. La un moment dat, mergeam pe Şoseaua de Centură şi cânta la radio o melodie cu nişte versuri triste. M-am trezit cu maşina într-un parapet. Am început să plâng şi nu ştiu cum am ajuns acolo. Aveam şi ceva viteză, nu ştiu cum s-a întâmplat”, a mărturisit Cornel Galeş, în urmă cu doi ani.