Petrolul aşteaptă în continuare cele 6 puncte de la TAS, dar aşteptarea asta a devenit lipsită de emoţie. N-ai de ce să aştepţi cu sufletul la gură un eveniment care i-ar muta pe ploieşteni o pătrăţică pe tabla unui joc pe care nu mai ştiu să-l joace.

Dacă cineva s-ar apuca să facă din această decizie o victorie asupra sistemului ar fi ridicol. Ce mi-e ultimul loc, ce mi-e penultimul, când între Petrolul şi Voluntari ar fi diferenţă de un singur punct?

După 16 etape, vedem că poziţia Petrolului în clasament nu se datorează comisiei de licenţiere, ci rezultatelor mizerabile.

În timp ce Petrolul are 9 goluri marcate în 16 meciuri de campionat, Craiova, Dinamo sau Târgu Mureş au dat de două ori mai multe, iar Astra, de trei ori mai multe!

CFR Cluj, care i-a scos fotbalul din cap fecesebeului, are 22 de goluri marcate şi 20 de puncte şi se se află pe locul 8. Şi ea aşteaptă decizia TAS-ului, numai că echipa ardeleană s-a ajutat singură. Şi, dacă primeşte punctele înapoi, urcă pe 5, în playoff.

Cam ăsta se poate numi proiect de ieşire din insolvenţă.

Când ai 4 puncte, 9 goluri marcate, o singură victorie în 16 meciuri, doi antrenori schimbaţi deja, fotbalişti care stau la primul galben, când îţi pui pe lista de achiziţii jucători pe care nu-i vrea nimeni, atunci nu poţi să spui că ai un proiect de reconstrucţie.

Eşti în plin proces de dărâmare!