Astăzi, la echipa Petrolul lipseşte dăruirea. Jucătorii s-au mulţumit un timp cu ce s-a dat, dar deja vor mai mult de la toată lumea : bani, salarii, bonusuri, fără să mai dea ceva în contrapartidă. Antrenorul Contra se contrează cu toată lumea şi găseşte scuze pentru jocul dezastruos al echipei, altele decât cele vizibile şi de bun simţ. Sigur,  Tamuz, chiar dacă are 120 de kilograme, fiind încă neobişnuit cu sumele astronomice plătite la Petrolul, a avut câteva încercări să pară fotbalist la meciul cu Braşov. Şi chiar ar putea fi.

Chestia cu eventul în 2014, aruncată de management, a fost, aşa, de publicitate. Când a răcnit toată lumea că în iarna aceasta au fost vânduţi jucători valoroşi şi nu au fost aduşi alţii, conducerea echipei a sărit că se vrea destabilizarea şi că nu e linişte la echipă. Ce, nu ştiu ei ce fac ? Ei, uite acum este linişte. Contra a spus bye-bye titlu, mâine-poimâine, bye-bye Cupa. Şi apoi, bye-bye Contra ! Şi noi cu ce rămânem, domnilor ?  Cu liniştea.

Cred că anul acesta este extrem de important pentru Petrolul. Ori vine şeicul acela investitor, ori echipa va fi după chipul şi asemănarea managementului ei. A, şi să nu uit ! Şeicul care trebuie să vină se pare că este extrem de inteligent ! A fost convins nu de performanţele echipei, nu de vreun profit, ceva, acolo, ci de faptul că echipa se cheamă PETROLUL ! Că în limba arabă exact aşa se spune : PETROLUL ! Mă gândesc că or vrea, la cele 8 milioane de euro care se cer pentru echipă, să se cheme FC OIL PLOIEŞTI, să o mute în Al Kuweit sau  în Doha, cu tot cu Primăria Ploieştiului ca titular de marcă înregistrată, la concurenţă cu FC OI Bucureşti (varianta arăbească a echipei Steaua). Sau or fi crezut că deja este un arab la echipă, cu bani din petroale.  Sau au crezut că se asociaza cu un alt investitor arab, văzând pe spatele tricourilor galben-albastre numele arăbesc AL GABETH ! Doamne, câte poţi suporta ! Şi mă conving, din nou, că zicala cu mintea odihnită este de mare actualitate ! Asta, aşa, dacă tot e să ne luăm la mişto cu arabii.