Mirel Mircea Amariţei, candidat la alegerile prezidenţiale din partea partidului ProDemo, este un necunoscut pentru mai toţi românii. Nu şi pentru foştii angajaţi de la Alpha TV şi Telegraful de Prahova. Ei ştiu foarte bine cine este Amariţei. Este omul care a refuzat să le mai plătească salariile, nici nu mai contează din ce motiv a ales să facă asta! Oamenii au muncit gratis, unii mai multe luni, alţii mai puţine, pentru acest individ care s-a înscris acum în cursa pentru Cotroceni. Asta pentru că i-au crezut minciunile, au crezut în amânările care veneau pe bandă rulantă de la el şi de la bieţii lui aghiotanţi!

Amariţei mai are şi statut de urmărit penal în dosarul „Realitatea”, dar asta nu l-a împiedicat să candideze.

L-am urmărit pe Amariţei cu foarte mare atenţie la TVR, la prima lui apariţie în campania electorală. Prestaţia lui a redefinit termenul de „penibil”. Omul acesta, avocat de profesie, nu a reuşit să ducă o idee până la capăt fără să nu fie penibil, fără să nu fie luat la mişto de moderatori.

Omul ăsta, care nu şi-a plătit angajaţii, care a fost implicat în tot felul de matrapazlâcuri, în special la el acasă, în Galaţi, dar nu numai, omul ăsta care nu e capabil să îşi prezinte coerent o idee vrea să fie preşedinte?

E dreptul lui să vrea, nu am o problemă cu asta! Dar, sincer, faptul că el candidează îmi reflectă, o dată în plus, calitatea oamenilor care vor să fie reprezentativi pentru români.

Staţi liniştit, domnule Amariţei! Foştii angajaţi de la Alpha şi Telegraful vă doresc numai bine! Să aveţi succes în alegeri cum au avut ei sărbători fericite la finalul lui 2012!

Normal, individul ăsta nu candidează ca să câştige, că nu e atât de dus cu pluta, ci doar pentru că aşa trebuie! Din păcate pentru el, căpătând vizibilitate, cu acest prilej, Amariţei şi-a mai atras o porţie de „gânduri bune”.

Pentru modul în care a stricat rostul unor oameni care au avut vina de a fi de bună credinţă, Amariţei va primi ceea ce  merită. Nu la alegeri, unde e un Neghiniţă, dar imediat după! Aşa sper, deşi ştiind că are prieteni la nivel înalt şi rude „bine plasate”, şansele sunt reduse pentru un astfel de verdict!

Oricum, dacă în România lui 2014 unul ca Amariţei candidează la prezidenţiale, paşii pe care-i facem sunt înapoi, nu înainte.

Asta, aşa, fără să facem studii la nivel de subconştient!