Clar ! Vrăjitoriile se ţin lanţ în politica dâmboviţeană ! După ce stânga şi dreapta politică şi-au dat mână cu mână să-l dilească pe marinar, constituind USL-ul cel de victorie dătător, stângutza şi-a văzut urcaţi sacii în căruţa condusă de Victoraş şi s-a gândit să schimbe macazul! Nici un liberal mai intelectual la cap nu se gândea că va fi posibil ca Antonescu să fie susţinut, pe bune, la prezidenţiale de Internaţionala Socialistă, robii uniţi având gânduri de noncombat, numai să nu-l vadă pe Crin acolo unde stabiliseră că va merge. Liberalii, mai boemi în politică şi cu amintiri istorice din vremurile în care cuvântul era cuvânt, s-au gândit că nu o fi dracul atât de roşu şi au mizat până în ultima clipă pe bună credinţă a frăţiorilor vitregi din USL. Însă, cum nu onoarea conduce viaţa politică, s-au trezit zguduiţi bine de cei de care, până mai ieri, îi legau marile planuri pentru o Românie modernă, cum nu aţi mai văzut !

Şi, cum mai important pentru cei roşii este să aibă platforma PCTV la dispoziţia lor, s-au apucat să preacurvească în USL, căutându-şi amantlâcuri interesate cu copila din flori UNPR şi micuţa PC-TV, aceasta din urmă dorind să fie ba cu mama (PNL) pentru alianţele locale, ba cu tata (PSD) pentru europarlamentare. Acum, normal să fi la cap şi să gândeşti: cum or face PSD şi PC-TV să fie în două alianţe diferite în acelaşi timp:  USD şi USL ? Că eu nu îmi dau seama.

Şi aşa s-a născut, din floarea hidoasă a trădării, USD, dezvăluind apetenţa celor care se combinară pentru acest acronim, de 3,3240 ori mai tare ca leul, bineînţeles la cotaţia BNR. Iar în mintea acestor făuritori de USD, nouă alianţa va trebui să câştige Euro (parlamentarele). Deci, USD va dori să câştige Euro. Ce nu ştim este dacă au avut în vedere şi comisionul de 10% pe care, în ultima vreme, se pare că îl prestează liderii marcanţi. Chiar aşa, o fi inclus ?