Cafea? Ceai? Oare ce să Miau? Odată ce ai ajuns la Lady Cat, proaspăt deschisa cafenea cu pisici din Cluj, intri într-o atmosferă calmă, relaxantă, unde îşi găsesc locul tineri, familii cu copii şi bineînţeles pisicuţele care se plimbă elegant printre clienţi. În mod normal inaugurarea unei cafenele înseamnă gălăgie, aglomeraţie, oameni, muzică, însă la Lady Cat pisicile fac legea!

Cafeneaua de pe strada Constantin Brâncuşi 85 din Cluj Napoca e deschisă în fiecare zi de marţi până duminică, între orele 10.00-22.00.

Acest loc există de acum în Cluj datorită pasiunii pentru pisici a Ralucăi Aniţa, o tânără ce a combinat visul deschiderii unui adăpost de animale cu visul de a-şi deschide o cafenea. I-a fost mai mare surpriza când a văzut cum localul se bucură de succes după primele ore de la inaugurare, în ciuda faptului că nici nu a apucat să îl promoveze.

Momentan cafeneaua este casă pentru cinci pisici vaccinate şi deparazitate: Mila, Tesla, Cleo şi doua surori proaspăt sosite. Spaţiul este amenajat special pentru stilul lor de viaţă: cu ascunzişuri, locuri de căţărat şi de joacă, şi boluri pentru apă şi hrană.

Menirea cafenelei nu este doar aceea de a oferi oamenilor un loc în care să interacţioneze cu elegantele felinele ci, mai ales, să fie un intermediar pentru adopţia lor, pisicile fiind luate de pe stradă sau salvate de alţi iubitori de animale.

Pisicile sunt prietenoase şi au darul de a calma, însă la Lady Cat ele impun şi câteva reguli interne. Acestea doresc ca oamenii să nu facă gălăgie în cafenea, cu copii sub 12 ani vor să se joace doar dacă sunt însoţiţi de un adult, vor să fie tratate gentil şi cu multă răbdare. Întregul regulament este trecut pe primele pagini ale meniului.

Lady Cât se află pe Strada Constantin Brâncuşi, nr. 85, acolo unde Raluca vă întâmpină cu mare căldură. Este în permanenţă cu ochii pe cele cinci pisici, iar acolo unde este cazul mediază interacţiunea dintre animăluţe şi clienţi (Un job pe care şi l-ar dori oricine!).