2014 trece. Repede, repede am ajuns în ultimele zile alea unui an care ar putea fi caracterizat oricum, dar nu ca un an excelent.

Două campanii electorale, zeci de politicieni şi de oameni publici cercetaţi pentru corupţie, majoritatea în arest, două accidente aeriene grave, inundaţii, bărcuţe, demisii, numiri, vizite, plecări, certuri...

Un an greu care pentru românul de rând nu a însemnat mare lucru. Un an dificil, în care puterea de cumpărare a românilor a mai scăzut un pic, un an în care nu am reuşit să demonstrăm că suntem una dintre ţările importante în Uniunea Europeană.

Un an în care am bifat o premieră mondială, am putea spune: suntem prima ţară din lume care am ales ca preşedinte un reprezentant al unei minorităţi etnice.

Dar în acelaşi timp suntem singura ţară din Europa în care salvatorii, cei care ar trebui să salveze alte vieţi, mor cu zile.

Eu nu pot să spun că 2014 a fost un an excelent, dar nici că a fost un an dezastruos. A fost un simplu an, cu bucurii, cu necazuri, cu dezamăgiri, cu reuşite...

Sper doar ca 2015 să fie un an senzaţional. Iar acelaşi lucru vi-l doresc şi dumneavoastră!

Să aveţi un an 2015 aşa cum îl visaţi!