Da, titlul poate şoca ! Am auzit de multe ori : vai, domnu’ Botez, dar dumneavoastră păreaţi un intelectual, cum să vă exprimaţi aşa ? Nu cadrează, domnule, cu statutul dumneavoastră !

Însă tocmai “intelectualitatea mea “ mă aduce în poziţia ( sau, mai exact, în starea ) de a spune ce gândesc, cum gândesc şi la adresa cui gândesc ! Politeţea trebuie pusă uneori la coşul de gunoi, altfel ajungem, aşa cum se spune, să dam mărgăritare la porci. Daca vreţi să spunem poezii, o putem face, după cum mă înscriu la orice concurs gastronomic, abilităţile dobândite de mine în pandemie şi dezvoltate ulterior garantandu-mi, fară exagerări de partid, titlul de Monsieur Chef, în familie. Evident, pe locul doi, după minunata-mi soţie .

Aşadar, daca tot vorbim de bucătărie, să ne întoarcem la oile noastre sau, mai exact, la porcii noştri. Sau, şi mai exact, la ai lor.

Desi pot fi suspectat de afinităţi politice exacerbate, iar zicerile mele ar putea fi catalogate politice, doresc să informez “onorata clientela” că ceea ce spun aici este : a) pe persoană fizică ; b) spus cu ură, în oglindă faţă de ura manifestată împotriva nevaccinatilor ; c) din suflet şi cu responsabilitate. Atenţie, toate variantele sunt exacte !

Aşadar, un copil userist, născut din dragostea cu liberalii, dar avortat înainte de termenul normal de concepţie ideologica, a început să îşi dea cu părerea de măscărici asupra unor poziţii exprimate de către cei care cred că vaccinul nu le vine bine, catalogandu-i pe aceştia în fel şi chip si invinuindu-i de toate rele zilei. Iar finalul este apoteotic, copilul din flori al Romaniei concluzionând că dacă nu vrei să te vaccinezi, să iţi plăteşti tratamentul medical aferent salvării tale.

Acest nefericit al soartei ( E.U. sunt iniţialele sale, mâncător de rahat prin Parlament şi ilustru necunoscut format prin ştergerea prafului prin bibliotecile judeţului ) se consideră un mic Dumnezeu al romanilor şi stabileste el condiţiile pentru ca românul să trăiască ! De fapt, gresesc ! El nu se consideră un mic Dumnezeu ci este chiar el Dumnezeul cel mare, căci din perspectiva ideologiei pe care o împărtăşeşte, Dumnezeu este o glumă de prost gust, creata de minti intunecate ca să dezvolte feudalismul şi să jecmănească popii naţiunea. Atenţie mare ! A mai fost unul care a spus că religia este opiul popoarelor. Iar acesta era Karl Marx. Aşadar, nefericitul orator tăvălit prin canapelele şi cotloanele televiziunilor a avut ce învăţa si de la cine !

După ce am ascultat acest mesaj, am stat să mă gândesc cum a făcut Marx de s-a reincarnat şi apare la televizor. Însă acest lucru nu îl voi şti niciodată.

Şi acum, la final, faţă de ce a spus mojicul, îmi permit şi eu să-I transmit un mesaj , aşa, de nevaccinat, în stilul lui Vadim Tudor, de care îmi este atât de dor : Domnule deputat sau senator... ce oţ' fi ! Mereu am spus că dacă nu ar exista oameni ca dumneavoastră nu mi-aş da seama cât de deştept sunt ! Că să " rezumez" , vă rog ca din poziţia dumneavoastră privilegiată să propuneţi acest lucru, să ne plătim tratamentul în caz de nevoie, dar şi scutirea noastră de plata asigurării medicale ! Sincer, ne-om descurca noi şi fară dumneavoastră şi o să avem şi un mare avantaj ! Vom scăpa de greaţa ocazionată de contactul cu gândirea pe care o emanaţi, cu iz de fasole dupa a treia zi de instructie militara ! Să aveţi noroc şi sănătate, până la doza 20, inclusiv !

Nea Cornele, sa-ti fie tarana usoara, ca mare dreptate aveai !