În perioada 6 septembrie - 7 noiembrie 2021, clienţii AFI Ploieşti care fac cumpărături de minimum 250 de lei în AFI Ploieşti, au şansa să câştige, prin tragere la sorţi, unul dintre cele 8 vouchere de cumpărături oferite săptămânal, fiecare în valoare de 150 de lei. Detalii în regulamentul disponibil pe www.afi-ploiesti.ro sau la info desk-ul situat la intrarea în centrul comercial AFI Ploieşti.

Noutăţile surprind plăcut şi în acest sezon: modernizarea zonei Iris, relocarea magazinului Colin’s pe o suprafaţă de două ori mai mare şi reamenajarea magazinului de bijuterii, Sevda, aduc un plus de inspiraţie vizitelor tale la AFI Ploieşti.

La mulţi ani, AFI Ploieşti!

Vrei mai mult FUN? Concursurile creative, atelierele, surprizele pregătite pentru voi şi proiectele speciale de stil de pe canalele de social media ale centrului comercial vor face toamna şi mai interesantă pentru ploieştenii care aleg să îşi facă cumpărăturile la AFI Ploieşti.  

Bucură-te de o toamnă cu stil şi nu uita să te distrezi! Noile colecţii toamnă-iarnă 2021 anunţă un sezon în care stilul casual, relaxat şi confortabil se îmbină cu elemente chic, la modă. De la mic la mare, fiecare membru al familiei poate integra noile piese vestimentare preferate în garderobă şi se poate distra, realizând ţinute potrivite pentru fiecare ocazie a sezonului.

Experimentează o toamnă FUNtastică la AFI Ploieşti şi câştigă premii cool!

#AFIInSiguranta