Părăsit de consilierii locali, de către consilierii personali şi de o serie de angajaţi aduşi personal în Primăria Ploieşti, pe primarul Adrian Dobre îl lasă din ce în ce mai des nervii.

Edilul are din ce în ce mai des probleme de comportament, semn că nu prea are cei 7 ani de acasă şi că a cam lipsit de la lecţiile despre cum trebuie să te comporţi în public.

În şedinţa de miercuri a Consiliului Local Ploieşti, Adrian Dobre i-a atacat pe aleşii PMP acuzându-i că nu votează proiectele (multe fără avize juridice) PNL, apoi l-a contrat obraznic pe preşedintele de şedinţă George Botez, nu l-a "iertat" nici pe viceprimarul Cristian Ganea şi l-a jignit şi pe consilierul local Ştefan Dănescu.

Este dovada clară a faptului că primarul Dobre nu are soluţii, iar mai nou a descoperit Acarul Păun vinovat de toate eşecurile edilului liberal: Guvernul! Guvernul e vinovat că nu plouă afară, că angajaţii municipalităţii nu ştiu să organizeze corect o licitaţie, că sunt ratate proiectele europene şi pentru orice se întâmplă în neregulă în oraş...

Poate că a venit momentul ca liberalii să îl îndrume pe Adrian Dobre spre un psiholog care să trateze frustrările şi nerealizările edilului. Nu de alta, dar obrăzniciile tot mai dese, lasă PNL fără voturi în Ploieşti!