Primele spectacole din luna august ale Teatrului „Toma Caragiu”  va vor purta prin istoria centenara a muzicii romanesti, va vor face cunostinta cu un basm aparte, inspirat din folclorul indepartatei Siberii si va vor ajuta sa recunoasteti acea persoana care va poate fi „suflet pereche”.

Sambata, de la ora 20.00, artistii Teatrului de Revista Majestic va invita sa urmariti spectacolul „100 de ani de cantec” si sa petreceti impreuna o seara aparate, in acordurile unora dintre cele mai frumoase melodii romanesti din ultimul veac („Ileana, Ileana”, „De vrei sa stii ce inseamna roman”, „Hora din Moldova”, „Oare”, „Drumurile noastre”, „Of inimioara”, „Vise uitate”, „Romania”), iar momentele muzicale se vor intersecta cu scenete umoristice, interpretate in stilul celebrelor scheciuri de altadata.

Duminica dimineata, de la ora 10.30, ii indemnam pe micutii spectatori sa incalece pe-o sa si sa porneasca, folosindu-si imaginatia, pana pe meleaguri rusesti, unde il vor cunoaste pe tanarul Ivanuska si vor fi partasi ai provocarilor pe care acesta este nevoit sa le depaseasca, cu ajutorul prietenului sau de nadejde, „Calutul cocosat”.

Incheiem saptamana intr-o nota incarcata de romantism, oferita de spectacolul-concert „Suflet pereche”, programat duminica, de la ora 20.00, un periplu muzical plin de emotie printre creatii reprezentative din repertoriul lui Nico si melodii romanesti binecunoscute. Alaturi de indragita artista, pe scena ii veti putea vedea pe Daniela Raduica, Romeo Zaharia, George Capanu, Rodica Tudor, acompaniati de Orchestra si Baletul Majestic.

Reprezentatiile vor fi sustinute in curtea Teatrului de Animatie Imaginario, situat pe Bd.Independentei, nr.14.

Biletele pot fi achizitionate de la Agentia de Bilete a Teatrului, tel. 0244 522 774.