"Preocupat" de soarta Ploieştiului, primarul Adrian Dobre pregăteşte lansarea unui proiect menit să atragă voturile ploieştenilor la alegerile parlamentare. Şi ca totul să pară transparent şi făcut ca la carte, edilul a convocat o aşa zisă dezbatere publică pentru a solicita părerea ploieştenilor în legătură cu acest subiect.

Numai că, cei care ar trebui să participe la o astfel de dezbatere nu au fost informaţi din timp, iar sursele noastre susţin că în sală vor fi doar preşedinţi de asociaţii de proprietari înregimentaţi în PDL .

Dezbaterea publică de care vorbim va avea loc în această după amiază, de la ora 17.00, la Teatrul Toma Caragiu din Ploieşti. Debaterea a fost convocată, abia astăzi în jurul orelor 13, iar liderii Uniunii Asociaţiilor de Proprietari şi ai Alianţei Asociaţiilor de Proprietari au anunţat municipalitatea că nu pot convoca preşedinţii de asociaţii într-un timp atât de scurt.

Cu alte cuvinte, dezbaterea va fi una lejeră pentru primarul Dobre, care va putea justifica ulterior modul în care vor fi selectate blocurile care vor intra în program de anvelopare termică, din bani publici.

Oare de ce atâta secretomanie? Se pregăteşte cumva alegerea "pe sub mână" a blocurilor care vor fi reabilitate?