În data de 18.01.2018, în jurul orelor 12:00, în timp ce se afla în exercitarea atribuţiilor de serviciu, un echipaj al Serviciului Circulaţie pe Drumurile Publice din cadrul Poliţiei Locale Ploieşti, a depistat pe strada Jurnalist Gabi Dobre, un autovehicul marca Volkswagen Eos, înmatriculat în judeţul Dâmboviţa, parcat neregulamentar, anunţă Poliţia Locală Ploieşti într-un comunicat de presă

Şoferul a refuzat să prezinte documentele, iar în momentul în care poliţistul local, Mariana Buzia, a încercat să fotografieze numărul de înmatriculare al maşinii, acesta a demarat cu viteză, acroşând-o cu partea dreaptă a autovehiculului.

Conducătorul auto, un bărbat în vârstă de aproximativ 35 de ani, a fugit de la faţa locului, fiind prins de poliţiştii din cadrul Secţiei nr. 3 la intersecţia străzii Gheorghe Grigore Cantacuzino cu Şoseaua Vestului. Bărbatul a fost preluat pentru cercetări de reprezentanţii Poliţiei Municipale.

Poliţista locală,  în vârstă de 50 ani,  a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgenţe pentru investigaţii medicale, în prezent starea de sănătate a acesteia fiind monitorizată.