Clubul Universitatea Craiova a anunţat punerea în vânzare a abonamentelor pentru sezonul competiţional următor. Noutatea vine prin faptul că posesorii de abonamente vor putea vota noul preşedinte al clubului în 2022.

 

„Abonează-te pentru noul sezon competiţional şi îţi vei putea exercita dreptul de a vota, în perioada 14 martie 2022 – 27 martie 2022, viitorul preşedinte al clubului nostru, cel care va conduce destinul Universităţii Craiova pentru următorii 2 ani. Ne dorim ca acest nou pas în ascensiunea clubului să îl facem împreună. Pentru că Ştiinţa este echipa oraşului, a comunităţii, în special a tuturor suporterilor şi nu doar a unei singure persoane, în votul exprimat stă viitorul echipei tale de suflet”, a anunţat Universitatea Craiova pe Facebook.

 

Clubul a mai anunţat că primul mandat va dura 2 ani, pentru ca următoarele să se prelungească până la 4 ani. Abonaţii voi putea vota atât fizic cât şi online.

 

Abonamentele vor fi lansate începând cu 11 iunie 2021. Cei cu abonamente pentru sezonul abia finalizat şi le vor putea prelungi gratuit.

 

Preşedintele actual al Universităţii Craiova este Sorin Cârţu, el fiind numit în funcţie pe 11 martie 2019.​

 

 

 

 

Sursa: www.sport.hotnews.ro