În acest weekend se va da startul celei de-a IV-a etape a Campionatului Naţional de Viteză în Coastă. Sâmbătă şi duminică, Sinaia va găzdui cea de-a IV a etapă a CNCV – Trofeul Sinaia, pe un traseu urban spectaculos, cu o lungime totală de peste 3.000 de metri şi cu o diferenţă de nivel, de la start la sosire, de aproximativ 160 de metri. Până în acest moment 90 de piloţi au confirmat participarea la competiţie, dar numărul lor poate creşte până joi, când înscrierile iau sfârşit.

Ajuns la cea de-a VI-a Ediţie, Campionatul Naţional de Viteză în Coasta Dunlop 2014 şi-a desemnat deja câştigătorii primelor trei etape, desfăşurate începând cu luna mai în Gorj, Braşov şi Reşiţa.  Sinaia se mândreşte cu această competiţie care, de la an la an, reuşeşte să adune din ce în ce mai mulţi participanţi şi spectatori. Traseul de aici, cu diferenţele sale de altitudine, cu aceste curbe strânse, pe cât de dificile, pe atât de spectaculoase, aduc un plus de valoare competiţiei, reprezentând o provocare şi pentru cei mai valoroşi piloţi.

Conform Regulamentului FRAS, sâmbătă, la Sinaia, se vor efectua trei manşe de recunoaşteri opţionale şi trei manşe de antrenament cronometrat. În funcţie de clasamentul stabilit după manşele de antrenament cronometrat se va stabili ordinea de start în manşele de concurs. Duminică se vor efectua două manşe de recunoaştere facultative şi două manşe de concurs. Iubitorii curselor automobilistice de raliu în coastă şi nu numai, sunt aşteptaţi în acest weekend la Sinaia la un eveniment spectaculos şi plin de adrenalină.