Geraldo şi Filipe Teixeira au dat interviuri la Look TV, însă nici unul, nici celălalt nu dau şi cărţile pe faţă.

Daţi afară de la Petrolul, aflaţi în litigiu cu echipa, deci liberi să spună ce vor, cei doi jucători dau declaraţii moderate.

Teixeira aruncă totuşi o informaţie interesantă, cum că primul care a vorbit despre anularea amicalului cu fost Mircea Rednic. Ceea ce n-ar fi deloc în regulă. Însă tehnicianul îşi poate găsi alibiuri. E maestru în domeniu. A spus deja că nu dorea să facă echipa de ruşine prezentându-se la meci cu un lot care nu vrea să joace.

Iată declaraţiile celor doi:

Geraldo: "Pentru mine e foarte trist, e injust, a fost nedrept ce au făcut cu mine. N-am făcut niciun rău echipei, am fost corect. Puteau să spună orice motiv pentru care m-a dat afară de la echipă. Era mai uşor dacă îmi spuneau din decembrie că nu mă mai vor la echipă, nu să stau o lună sau trei, până când au văzut că le-a căzut şi ultimul obiectiv, după eliminarea din semifinalele Cupei.Ne-am antrenat tot timpul, am muncit, nu exista niciun motiv să ne dea afară. Nu am avut nicio discuţie cu nimeni. Mister a spus tot timpul că e cu noi. Acum a spus că vrea să ne dea afară pentru ce am făcut în cantonament... nu eu personal, ci noi, ca echipă. Dar să spună ce s-a întâmplat! De ce nu spune motivul?"

Teixeira: “Dacă aş fi vrut să iau cartonaş galben, puteam s-o fac altfel, ştiu să fac ceva să iau cartonaş. Nu aşa stupid, zic eu. Dar, până la urmă, asta e, sunt persoane care nu înţeleg de ce se gândesc la asta, dar poate sunt obişnuite cu astfel de lucruri. În cantonament am aflat că clubul intră în insolvenţă, toţi jucătorii am fost preocupaţi. Nu ştiam care e situaţia clubului, primul care a vorbit despre o eventuală întoarcere din Antalya, sau să nu ne prezentăm la meci, a fost antrenorul. Nimeni din conducere nu a venit la noi şi nu mi se pare normal. Apoi am aflat că după două zile avem meci, nimeni nu era cu capul acolo. Nu ştiu despre ce vorbeşte Mister, că eu şi Geraldo am fi decis pentru echipă, a fost toată echipa cea care a decis, am discutat cu toţii că e mai bine pentru noi să nu mergem la meci”.