Evoluţia lui Valentin Creţu de la Gaz Mediaş în meciul cu FCSB a ridicat semne de întrebare. Oamenii de fotbal au sugerat că acesta a fost blat, analizând intervenţiile acestuia.

Faultul comis de Valentin Creţu (27 de ani) asupra lui Adi Popa a iscat discuţii în studioul emisiunii „Fotbal Club”, de la Digi Sport.

Gabi Balint, fostul mare atacant, a rămas şocat de modul în care fundaşul dreapta al oaspeţilor a ales să-l deposedeze pe mijlocaş.

„Nu ştiu ce a fost în capul lui Creţu, pentru că mă duce cu gândul să-l acuz de intenţie! Când eşti umăr la umăr, vrei să deviezi, dar mie nu mi-a fost dat să văd o asemenea intrare. Chiar nu te poţi controla? Parcă şi-a dorit să facă penalty. Apoi, după ce că a comis acea fază în urma căreia Steaua putea egala, el a mai făcut un fault, al doilea. Eu, sincer, îmi pun întrebări, pentru că am văzut atâta fotbal, dar nu astfel de intrări. Nu ştiu ce a fost în capul lui”, a tunat, acuzator, Balint la Digi Sport.

Iar asta nu a fost tot. După ce l-a faultat în careu pe Adi Popa, Creţu nu s-a lăsat şi a mai comis-o o dată grav în favoarea celor de la FCSB: l-a faultat pe De Amorim chiar la marginea careului şi a fost eliminat cu aproximativ 20 de minute înainte de final, scrie gsp.ro.

Fotbalistul medieşenilor a recunoscut în urmă cu mai mulţi ani, că ţinea cu Steaua când era mic şi fratele său cu Dinamo, dar că lucrurile s-au schimbat de când a devenit fotbalist profesionist.