La meciul cu Ceahlăul, suporterii Petrolului de la tribuna a doua au luat atitudine împotriva membrilor galeriei. Ultraşii au scandat, din nou, trivialităţi la adresa Ungariei şi l-au înjurat pe Dan Capră, punând clubul, iarăşi, în situaţia de a fi amendat de Comisia de Disciplină.

Cei de la tribuna a doua i-au fluierat de fiecare dată, încercând să oprească acest carusel ameţitor al sancţiunilor în care a intrat echipa ploieşteană. Petrolul a adunat, de la începutul sezonului, amenzi în valoare totală de 150.000 de euro.

Cât despre patronul Petrolului, Dan Capră, contestat de tot mai mulţi suporteri, aceiaşi fani de la tribuna a doua au lansat scandarea “Capră preşedinte!”, cu trimitere la alegerile prezidenţiale care vor avea loc în scurt timp. Scandarea a fost imediat preluată de toţi spectatorii !

Dacă Dan Capră merită să fie ţinta înjurăturilor sau a ironiei la scară largă este o cu totul altă discuţie.

Un spectator care şi-a cumpărat abonament sau bilet şi vine la un meci cu Ceahlăul, luni, la 9 seara, este suporter petrolist liber să gândească şi, eventual, să conteste.

Dar ironia este oricând preferabilă manifestărilor huliganice. Nu este sancţionabilă şi nici nu scoate bani din buzunarele jucătorilor şi ale clubului pentru a hrăni chiar sistemul care a acţionat de-atâtea ori împotriva Petrolului.