În urmă cu aproape o lună, mai exact pe 26 ianuarie, Comitetul de coordonare al Clubului Sportiv Municipal a decis "verificarea realităţii şi legalităţii sumelor plătite drept indemnizaţii sportivilor (seniori,juniori,cadeţi) , antrenorilor şi altor persoane care îşi desfăşoară activitatea la loturile sportive". 

Comitetul de coordonare a numit o comisie care să analizeze documentele, comisie condusă de viceprimarul Cristian Ganea. Din comisia de verificare a sumelor plătite de CSM Ploieşti mai fac parte Lucian Rădulescu, reprezentantul directorului CSM, consilierul local Sanda Dragulea, membră a Comisiei de Buget-Finanţe a Consiliului Local Ploieşti şi Eugen Prună, reprezentantul primarului Adrian Dobre

Cu toate că a fost stabilit un termen de o săptămână pentru ca clubul să pună la dispoziţia comisiei documentele, acestea nu au fost arătate, iar comisia nu a putut să îşi desfăşoare activitatea.

Au apărut astfel suspiciuni în legătură cu legalitatea şi, mai ales cu realitatea plăţilor făcute de CSM şi este posibil să fim în faţa unei noi delapidări din fondurile clubului sportiv.

Astfel, consilierii locali vor discuta, în şedinţa CL de luni 26 februarie, despre sporirea competenţelor Comitetului de coordonare al CSM, membri acestuia primind dreptul de a controla direct activitatea directorului CSM, dar şi dreptul de a-l numi şi de a-l revoca din funcţie.

Vom reveni cu amănunte.