Mijlocaşul Ciprian Vasilache a semnat un contract cu petrolul încă din cantonamentul din Antalya, dar încă nu poate juca pentru echipa ploieşteană din cauză că nu i-a sosit cartea vede de la forul fotbalistic sud-coreean, acolo unde a fost legitimat ultima dată.

Oficialii Petrolului aşteaptă sosirea actului în cursul acestei săptămână, sperând ca fotbalistul să fie legitimat în timp util pentru a putea fi luat în calcul la meciul de vineri, cu FC Botoşani, din deplasare.

De altfel, directorul sportiv al clubului, Dan Dorobeţ va pleca spre Botoşani abia vineri dimineaţă şi nu joi, odată cu echipa, tocmai pentru a ajunge repede la LPF în caz că primeşte cartea verde a lui Vasilache sau dacă va trebui să facă acelaşi lucru pentru un alt jucător.  

Astăzi se aşteaptă şi înregimentarea lui Mohammed Tchite, belgianul de 31 de ani cu trei sezoane în campionatul spaniol. Dacă va trece de vizita medicală, atacantul va fi legitimat, după care, la rândul său, va aştepta certificatul din campionatul Belgian pentru a putea fi  înregistrat la LPF.

Foto: fcpetrolul.ro