Constantin Mişelăricu va juca, probabil, duminică, în condiţiile în care apărarea lupilor a fost depăşită la Craiova, iar, vineri, Schumacher a anunţat schimbări în primul unsprezece.

Fost echipier al Viitorului, acesta spune că principalul pericol pentru ploieşteni este Cernat.

„Meciul de duminică va fi unul foarte important pentru noi, iar pentru mine pot să spun că este chiar unul special, pentru că îmi voi reîntâlni foştii colegi şi antrenori. Sunt extrem de motivat şi am ambiţia să facem un joc bun duminică şi să obţinem prima victorie în noul colectiv. Viitorul are una dintre cele mai bune echipe din campionat, a căpătat şi multă experienţă prin aducerea unor jucători precum Cernat sau Pecanha, pentru că nu mai este formaţia alcătuită doar din acei tineri de perspectivă, dar poate fi învinsă. Pentru asta este nevoie de o concentrare maximă din partea noastră şi trebuie să încercăm să profităm de unele puncte slabe pe care adversarii noştri le au”, a spus Mişelăricu la conferinţa de presă.

Daniel Stana este, în schimb, un fost jucător al Petrolului, pe vremea când echipa evolua în liga secundă. 

„Ştiu ce cerinţe sunt aici, pentru că am jucat la Ploieşti acum ceva timp şi pot să spun că sunt familiarizat cu fenomenul Petrolul. Lumea este avidă de fotbal şi îmi aduc aminte că, în ultimele sezoane, mă uitam la meciurile Petrolului şi tot timpul era stadionul plin, iar orice fotbalist îşi doreşte să joace în faţa unui public atât de numeros. Suntem conştienţi că avem nevoie de aportul suporterilor, însă, în primul rând, trebuie să avem noi atitudine şi să facem un meci bun, pentru că, atunci, sunt convins că şi fanii vor fi alături de noi. Referitor la meciul de duminică, întâlnim o echipă bună, dar partida va începe de la scorul de 0-0 şi, pentru noi, important va fi să avem o atitudine bună şi să obţinem toate cele trei puncte.”, a spus mijlocaşul.