Tibor Selymes a fost demis de la conducerea tehnică a echipei Petrolul Ploieşti, pe care o preluase în această vară, după partida foarte slabă reuşită de petrolişti în faţa echipei de suflet a lui Selymes, Dinamo Bucureşti

Chiar dacă a reuşit "performanţa" de a aduna şapte puncte în opt partide, Selymes s-a supărat pe stafful Petrolului şi consideră că a fost demis fără motiv...

Cred că motivul demiterii a fost ultimul joc, chiar a fost un joc slab făcut de noi , dar nu cred că e normal sa renunţi la un antrenor numai pentru că s-a jucat un meci slab. Dacă luăm etapă cu etapă, am făcut meciuri bune, chiar dacă nu au fost rezultatele care ne-am dorit.

Si nu s-au făcut greşeli de echipă in meciurile care le-am pierdut, le-am pierdut din greşeli individuale, care pot să apară indiferent de antrenor. Astea nu poti să le elimini.

Asta e România noastră, nu avem ce face,  sunt oameni care nu prea... mai bine nu vorbesc. E greu, e foarte greu să vorbesc acum, pentru că am muncit două luni si jumătate aici, am format un grup frumos , am adus cativa jucători de valoare, dar cred că majoritatea cu caracter foarte frumos. Chiar imi pare rău de ei”, a spus Selymes pentru Dolce Sport.

Selymes a reuşit o victorie, patru remize şi trei înfrângeri în cele opt etape în care a pregătit-o pe Petrolul, echipă clasată pe ultimul loc al Ligii I, cu un punct, din cauza penalizării de şase puncte cu care a început competiţia.

Locul lui Selymeş a fost luat de Eusebiu Tudor.