Petrolul joacă vineri, de la ora 21.00, la Concordia Chiajna. Condiţia necesară ca Petroul să-şi treacă în cont prima victorie din actuala stagiune este să nu mai repete greşelile din meciul cu Iaşiul, crede antrenorul Tibor Selymes. În fapt, sunt două: neatenţia lui Pecanha, care a dus la marcarea golului de către Iaşi, şi misterioasa execuţie a lui Petrişor Voinea, la scorul de 0-0, singur cu portarul.

Totodată, Selymes crede că dacă Petrolul va juca aşa cum a făcut-o cu Voluntari sau cu FCSB, victoria nu va întârzia să apară.

“Chiajna este o echipă bună, care joacă fotbal. Are o posesie bună, dar îmi doresc să câştigăm. Dacă greşelile din meciul cu Iaşiul, putem să câştigăm. Dacă vom juca, în viitor, cel puţin la fel de bine cum am făcut cu Voluntari şi FCSB o să fie bine. Suntem în căutarea unui atacant. Mai sunt doi-trei jucători cu care suntem în discuţii, sper să vină până la începutul săptămânii viitoare. Uşor-uşor o să reuşim să şi câştigăm meciurile”, a declarat antrenorul Petrolului.