Antrenorul Petrolului, Gheorghe Mulţescu, este convins de faptul că meciul cu gruparea din Mediaş nu va fi unul uşor. Tehnicianul lupilor ştie însă şi cum le poate închide robinetul celor de la Gaz Metan: cu un joc exact, pe ambele faze, atac şi apărare. Altfel, Gheorghe Mulţescu a afişat mult calm la conferinţa de presă organizată vineri. Starea sa de spirit are şi o explicaţie: echipa merge din ce în ce mai bine, în viziunea sa.  

„Va fi un meci dificil, nu mai sunt echipe învinse dinainte, cu atât mai mult Gaz Metan, o formaţie care a arătat multe lucruri bune în acest debut de campionat. E clar că îşi vor vinde scump pielea, toată lumea vrea asta, însă rezultatul de mâine va depinde doar de noi. Vom întâlni o echipă preocupată de faza de apărare, bine organizată în defensivă, cu un sistem foarte bine pus la punct. Aşa că noi trebuie să jucăm exact şi să fim precişi în tot ceea ce vom face. Vrem să continuăm pe linia ascendentă, să progresăm în joc şi să adunăm puncte. Sunt mulţumit de cum evoluează lucrurile, de la etapă la etapă stăm din ce în ce mai bine“, a declarat Mulţescu în cadrul conferinţei de presă.

Lipseşte Mustivar

Soni Mustivar nu a fost inclus în lotul pentru meciul cu Gaz Metan Mediaş din cauza unei accidentări. Mijlocaşul a suferit o leziune musculară în timpul meciului din etapa trecută, cu FC Viitorul şi va face recuperare timp de trei săptămâni. Aşadar, absenţa lui va fi una de durată.

Albin rămâne pe banca de rezerve

Veştile bune vin însă de la Juan Albin, care este apt de joc după accidentarea de la partida cu CFR Cluj. „Albin reintră, s-a pregătit alături de echipă, dar cum nu este sută la sută pregătit din punct de vedere fizic îl voi folosi, cel mai probabil, în repriza a doua“, a dezvăluit antrenorul Gheorghe Mulţescu.

Partida dintre Petrolul şi Gaz Metan Mediaş este programată sâmbătă, de la ora 21.00, pe stadionul Ilie Oană. Jocul va fi transmis în direct la Look TV.