Dan Petrescu (52 de ani), antrenorul lui CFR Cluj, a fost depistat pozitiv cu COVID-19, potrivit surselor GSP.ro din cadrul clubului. Astfel, campioana României en-titre ajunge la 10 cazuri de coronavirus, după cele depistate în zilele precedente.

 

Dan Petrescu va fi internat cel puţin 48 de ore în spital. Acesta va fi transportat la Cluj cu o ambulanţă specială în orele următoare.

 

CFR a fost ameninţată recent cu judecata de una dintre persoanele aflate în avionul ce transporta weekend-ul trecut echipa la Bucureşti pentru derby-ul cu FCSB, meci amânat între timp. Paul Siserman, fost concurent la MasterChef, a dezvăluit pe pagina sa de Facebook că staff-ul şi jucătorii celor de la CFR Cluj ar fi dat dovadă de un comportament neglijent, având în vedere riscurile cauzate de pandemia de coronavirus .

 

Lista completă a celor infectaţi de la CFR Cluj:

Adrian Păun

Grzegorz Sandomierski

Damjan Djokovic

Cristi Manea

Bogdan Aldea (preparator fizic)

Costin Curelea (antrenor secund)

Cristian Moldovan (antrenor de portari)

Cristian Dragotă (preparator fizic)

Radu Pralea (kinetoterapeut)

Dan Petrescu (antrenor)

3 jucători din lotul lui CFR Cluj, Cristi Bălgrădean, Cătălin Golofca şi Claudiu Petrila, au ieşit negativi la testele efectuate ieri. Depistaţi pozitiv iniţial, aceştia vor mai efectua un test, iar dacă va fi negativ, vor pleca acasă.

 

Tot mai multe cluburi insistă pentru oprirea sezonului sau măcar iau în calcul scenariul în care va fi îngheţat campionatul. Cum echipele nu au disputat acelaşi număr de meciuri, o soluţie pe care LPF o ia în calcul ar constitui-o respectarea unui clasament calculat pe baza procentului de puncte câştigate din totalul partidelor bifate.

 

CFR Cluj ar fi campioana, cu o medie de două puncte adjudecate din fiecare partidă: aici ai clasamentul integral în varianta LPF. Craiova e doar cu un pic mai slabă, are 1,97 puncte pe meci.

 

 

 

Sursa: www.gsp.ro