Atacantul ceh Josef Sural a murit luni, dupa ce un microbuz care transporta mai multi jucatori ai echipei turce Alanyaspor a fost implicat intr-un accident rutier.

Fotbalistul in varsta de 28 de ani a fost transportat de urgenta la spital si supus unei interventii chirurgicale, insa doctorii nu l-au mai putut salva, relateaza presa internationala.

Alti sase coechipieri de-ai sai, printre care britanicul Steven Caulker si senegalezul Papiss Cisse, au fost transportati la spital, insa acestia ar fi suferit rani minore si viata nu le e pusa in pericol.

Potrivit primelor informatii, soferul care ii transporta pe cei 7 jucatori de la Alanyaspor ar fi adormit la volan, iar microbuzul a iesit in afara partii carosabile, la 5 kilometri distanta de orasul Alanya!

Cei 7 jucatori au inchiriat un microbuz pentru a-i duce spre case dupa jocul pe care Alanyaspor l-a disputat, duminica seara, la Kayserispor, scor 1-1.

Josef Sural a jucat in cariera sa la FC Brno, Slovan Liberec, Sparta Praga, iar de la inceputul acestui an se afla la Alanyaspor. In nationala Cehiei a strans 20 de selectii si a marcat un gol.