Mihai Voduţ (25 de ani), suspendat doi ani după ce a fost prins că pariază, s-a îngrăşat şi pare să fi abandonat ideea de a mai juca fotbal.

 

În decembrie 2019, Mihai Voduţ a primit una dintre cele mai drastice suspendări din fotbalul românesc. Întrucât a fost prins că a pariat, lucru interzis categoric de regulament, atacantului Chindiei i s-a interzis „orice activitate legată de fotbal în următorii doi ani"! El a fost şi amendat cu suma de 300.000 de lei.

 

La 4 luni de când a fost exclus din viaţa sportivă, Voduţ a suferit o transformare contrariantă. În fotografiile pe care le postează pe facebook, fostul internaţional de tineret apare cu foarte multe kilograme în plus, ras pe cap şi cu pahare cu băutură în mâini.

 

„Nu-l mai interesează fotbalul, deşi are doar 25 de ani. Dincolo de suspendarea de doi ani, mai e şi amenda aia imensă, pe care nici nu are de unde s-o plătească, nici nu vrea", au dezvăluit apropiaţi ai lui Mihai.

 

Mihai Voduţ. dat în vileag de fosta prietenă

„Scandalul Voduţ" a izbucnit în ianuarie 2019, când fotbalistul, pe atunci la Viitorul, a fost prins că a pariat inclusiv pe rezultatele propriei echipe! Unul dintre meciurile pe care a mizat a fost Viitorul - Astra 1-0 (foto). Cea care a dezvăluit ziarului Cancan cazul a fost chiar fosta prietenă a lui Mihai, Adelina Truşcă. Ea a vrut să se răzbune pe Voduţ, după ce a fost bătută în mai multe rânduri de acesta!

 

„Comportamentul lui anormal i-a terminat cariera, nu biletul meu. E uşor să judecăm. Sunt multe dedesubturi care nu au apărut în presă şi pe care nu le ştie nimeni, dar nu mai are rost discuţia acum. Faptele sunt consumate. Am încercat să-l ajut. Îmi pare sincer rău că s-a ajuns aici" , Adelina Truşcă, în decembrie 2019, pentru GSP.RO

 

 

 

 

 

Sursa: www.gsp.ro