Astăzi, 3 mai, la sala de conferinţe a arenei Ilie Oană, din Ploieşti, s-a tras la sorţi ţintarul semifinalelor fazei judeţene a ediţiei 2017-2018 a Cupei României, la fotbal. Extracţia bilelor din urne a fost făcută, ca şi în faza sferturilor, de doi jurnalişti.

Programul penultimului act este următorul: ACS Petrolul ’52 - AFC Brebu şi AFC Băneşti-Urleta - CS Păuleşti. Potrivit înţelegerilor dintre viitoarele adversare, primul joc se va desfăşura pe stadionul Conpet, din Strejnic, iar al doilea - pe arena Gheorghe Şilaev, din Plopeni. Ambele partide, care se vor disputa în sistem eliminatoriu, vor avea loc miercuri, 31 mai, cu începere de la ora 17.00.

Pentru finală, programată pe 7 iunie, la câteva zile după ultimul week-end al campionatului Ligii A Prahova, se fac demersuri pentru închirierea celui mai mare stadion din judeţ, “Ilie Oană”.

În “dublele” din campionat, Petrolul ’52 a câştigat, acasă, cu Brebu, scor: 4-1, şi-a remizat în deplasare (1-1), iar Băneştiul a dispus la Păuleşti, cu 3-2, respectiv a făcut 1-1, pe propriul teren.




Foto: Cristi Stavri