Atletul Mihai Pîslaru, pregătit de prof. Maria Andrei, a avut o evoluţie foarte bună, în weekend, la Campionatul Balcanic de seniori, desfăşurat la Piteşti, pe stadionul „Nicolae Dobrin”.

Deşi este doar junior 2, Pîslaru a reuşit să ocupe locul al 7-lea (din 17 concurenţi) în proba de 400 metri, în care deţine, cu timpul 47.23 secunde, cea mai bună performanţă europeană a sezonului la nivelul lui de vârstă. De data aceasta, sportivul de la CSM-CSŞ Ploieşti a trecut linia de sosire în 47.82 secunde, timp care i-a asigurat poziţia a 7-a.

Pîslaru a făcut parte şi din echipa de ştafetă a României, cu care a reuşit să ocupe poziţia a IV în proba de 4×400 metri.

Pentru Mihai urmează, în weekend, prezenţa la Campionatul Balcanic de la categoria lui de vârstă, ce va avea loc în Serbia. Acolo va merge împreună cu un alt atlet de la CSM-CSŞ Ploieşti, Andrei Năstăsache.

Tot la finalul acestei săptămâni, se va desfăşura în Turcia şi Campionatul Balcanic la nivelul juniorilor 1, acolo unde CSM Ploieşti va fi reprezentat de sportivul Gabriel Bitan, care va fi însoţit de antrenorul coordonator al secţiei, Augustin Iancu.

csmploiesti.ro