Liderul Pro România, Victor Ponta, spune că a avut luni "discuţii informale" cu Viorica Dăncilă şi Călin Popescu Tăriceanu. "Evident că nu am luat nicio decizie privind candidaturi sau colaborări politice", scrie Ponta pe Facebook.

 

Întâlnirea vine cu o zi înainte ca şefii PSD să hotărască cine va fi candidatul partidului la prezidenţiale. "Îmi doresc o coaliţie a celor trei partide pentru a susţine candidatul la prezidenţiale", a anunţat vineri, Viorica Dăncilă, aflată într-un turneu prin ţară, pentru a lua pulsul filialelor cu privire la o posibilă candidatură a sa la prezidenţiale.

 

Victor Ponta spune că, în întâlnirea cu Dăncilă şi Tăriceanu "a insistat doar pe obiectivul principal al ProRomânia - o schimbare radicală faţă de tot ceea ce s-a întâmplat din ianuarie 2017 şi până în 27 Mai 2019: asigurarea unei guvernări eficiente şi a unor reforme adevarate în domeniul administraţiei publice, al economiei şi finanţelor, educaţie, sănătate, mediu samd."

 

"Evident că nu am luat nicio decizie privind candidaturi sau colaborări politice (asemenea decizii pot fi luate doar de către Echipa ProRomania) aşa cum am făcut şi atunci când am discutat cu liderii Opoziţiei sau cu Preşedintele Iohannis am dat dovadă de dorinţă de dialog - dar am prezentat şi susţinut punctele de vedere ale ProRomania şi interesele sociale şi economice pe care noi le reprezentăm. Suntem ProRomania- şi ţinem (doar) cu România", mai scrie Ponta pe Facebook. 

 

 

 

 

Sursa:www.m.hotnews.ro