Un poliţist din Craiova, care în ultimii doi ani ar fi întreţinut relaţii sexuale cu o minoră, a fost arestat preventiv, fiind bănuit de comiterea infracţiunilor de act sexual cu un minor şi pornografie infantilă printr-un sistem informatic.

 

La începutul relaţiei cu poliţistul, minora avea 13 ani, potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Dolj. De asemenea, minora provenea dintr-un centru de plasament, scrie Gazeta de Sud.

 

Bărbatul în cauză, în vârstă de 33 de ani, a demisionat din poliţie, instituţie unde a lucrat începând din 2007. El era angajat ca agent de ordine publică în cadrul Secţiei 5 Craiova. Ultima testare psihologică la care acesta a fost supus a avut loc în primăvara acestui an.

 

Ancheta în acest caz a fost efectuată de poliţiştii de combatere a criminalităţii organizate din Craiova, sub coordonarea unui procuror DIICOT.

 

“Bărbatul este bănuit că, în ultimii doi ani, ar fi întreţinut relaţii sexuale cu o minoră, care la data respectivă avea vârsta de 13 ani, realizând apoi, împreună cu aceasta, mai multe fotografii şi filmări cu un caracter sexual explicit. De asemenea, o parte din imaginile astfel realizate ar fi fost transmise între cei doi prin intermediul unei aplicaţii de mesagerie mobilă”, a precizat sursa citată.

 

Bărbatul a fost reţinut pe 30 octombrie şi, pe 31 octombrie, faţă de cel în cauză, Tribunalul Dolj a dispus măsura arestării preventive pentru o perioadă de 30 de zile.

 

 

 

 

Sursa: www.stirileprotv.ro