S-a declanşat un adevărat haos în presă, după ce s-a aflat că Marcel Pavel şi Ozana Barabancea au fost testaţi pozitiv cu virusul COVID-19.

 

Ambii se află internaţi la Spitalul de Boli Infecţioase Matei Balş, din Capitală, iar Andreea Bălan şi Cosmin Seleşi au vorbit despre cum a pornit totul.

 

Totodată, ambii au declarat că s-au testat, iar rezultatele sunt negative pentru ei. Andreea Bălan a explicat că acest lucru este datorat faptului că Marcel Pavel a avut simptome abia săptămâna asta, însă cântăreaţa nu mai participase la filmări de acum 10 zile, motiv pentru care nu a contractat virusul.

 

'La Marcel Pavel a fost vorba despre o dublă pneumonie. Nu şi-a dat seama că are coronavirus.

 

Infecţia s-a produs în cadrul membrilor show-ului, este adevărat, 9 persoane au fost infectate, dintre cele 80 testate. După ce au fost testaţi pozitiv s-au internat.

 

Ieri am aflat, am fost anunţată de producatori, au scris pe whatasap, unde noi avem un grup, dar ultima mea zi de filmare a fost acum zece zile şi daca în 10 zile n am avut niciun simptom, m-am gândit că sunt ok. Producătorii au spus ca unii dintre noi sunt obligaţi să se testeze, cei care au intrat în ultimele 10 zile în contact cu el, pentru ca au fost repetitii la care eu nu am luat parte, totodata nu cred ca am acest virus pentru ca au trecut zece zile, nu am intrat in contact cu nimeni din productie, nici eu nici familia mea, nici fetitele mele nu prezentam niciun simptom si ne simtim foarte bine', a declarat Andreea Bălan, în direct la Antena 3.

 

El a mai declarat şi că Monica Anghel nu este infectată cu COVID-19, deşi cântăreaţa luase contact cu el, însă înainte ca Marcel Pavel să se infecteze.

 

„Încurajez oamenii cu toate gândurile bune, l-am sunat pe Andrei şi nu a răspuns. Suntem cu toţii cei care am iesit negativ, suntem alături de ei, le doresc să fie sănătosi, sa vină mai repede acasă să ne distram cu toţii la emisiunea Te cunosc de undeva. Mi-am făcut testul. Am zis că dacă e pozitiv, e pozitiv, dacă e negativ, e negativ. Testul a ieşit negativ. M-am întâlnit ultima dată cu Marcel săptâmâna trecută, pe data de 10 iunie. Am vorbit cu medicul meu de familie şi mi-a spus că dacă nu am avut niciun de simptom este posibil să nu mai apară. Nu reprezint un pericol pentru nimeni şi nici pentru familia mea. După lege, va trebuie să mai stau în autoizolare încă 8 zile', a declarat Monica Anghel.

 

La rândul lui, Cosmin Seleşi a infirmat zvonul potrivit căruia ar avea coronavirus.

 

„Eu am declarat şi pe paginile mele de socizlizare, nu am absolut nimic. Eu sunt mai ipohondru mi-am făcut testul luni, la şapte zile de la ultimul contact şi mi-a ieşit testul negativ. Eu am fost victima unui fake news', a spus actorul.

 

Cei doi au intrat în direct la Antena 3, la Sinteza Zilei, acolo unde a vorbit şi Andrei Ştefănescu şi Monica Anghel. Totodată, Mihai Gâdea a dezvăluit că şi el s-a testat pentru COVID-19, din motive serioase şi întemeiate.

 

De altfel, prezentatorul a publicat pe pagina lui de Facebook dovada că nu are COVID-19.

 

 

 

 

Sursa: www.viva.ro