Un hotel de două stele din staţiunea Mamaia a fost amendat cu 5.000 de lei de comisarii de la Protecţia Consumatorilor, după ce un turist a sesizat mai multe nereguli într-una dintre camerele unităţii de cazare, respectiv saltele murdare şi care miroseau a mucegai şi sertarul de la o noptieră rupt. Camera a fost închisă până la remedierea problemelor.

Potrivit reprezentanţilor de la Protecţia Consumatorilor, un bărbat a sesizat Comandamentul Litoral 2017 despre condiţiile de cazare dintr-o cameră de la Hotelul Unirea din staţiunea Mamaia.

Comisarii au mers la unitatea de cazare şi au verificat condiţiile din camera 316, unde se reclamaseră nereguli. Echipele de control au descoperit că saltelele aveau pete vechi şi miroseau a mucegai, sertarul de la o noptieră era rupt, iar programele difuzate la televizor nu putea fi vizionate clar.

Reprezentanţii Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor au amendat cu 5.000 de lei hotelul şi au închis camera 316 până la remedierea problemelor.

De asemenea, ei urmează să sesizese Ministerul Turismului despre neregulile găsite la acest hotel.

Hotelul Unirea are două stele şi este situat în zona centrală a staţiunii Mamaia.