O profesoară de geografie în vârstă de 24 de ani din Australia a corupt un elev de doar 14 ani pentru a întreţine relaţii sexuale în sălile de clasă, în maşină şi pe scara şcolii, bombardându-l cu mesaje disperate.

Potrivit Daily Mail, este vorba despre Monica Elizabeth Young, în vârstă de 24 de ani, care - la proces - a pledat vinovată la trei acuzaţii de relaţii sexuale agravante cu un minor, după ce mătuşa şi vărul băiatului au văzut-o cu elevul în maşina ei şi au alertat autorităţile.

Young l-a ”agăţat” pe băiat pe Instagram, după care conversaţiile lor s-au mutat la Snapchat, unde ea i-a cerut să-i trimită poze cu el - făcând astfel schimb de ”fotografii îndrăzneţe”, potrivit instanţei de judecată din New South Wales.

De asemenea, ea l-a apelat pe băiat pe FaceTime - în condiţiile în care ea era profesoara lui de geografie, ştiinţe şi educaţie fizică de şase ori pe săptămână. Young a apelat la Facetime după închiderea şcolii la începutul anului 2020, din cauza Covid.

Cei doi s-au întâlnit din nou când şcoala s-a deschis, şase săptămâni mai târziu, la mijlocul lunii mai, iar comunicarea lor online s-a transformat într-una fizică până în iunie.  Relaţiile au durat două săptămâni, iar profesoara i-a oferit băiatului un sex oral drept ”cadou, de adio”, în ultima zi de şcoală.

Young l-a manipulat pe adolescent, asaltându-l cu mesaje text, prin care îl implora pentru sex.  Tot ea l-a rugat să o îmbrăţişeze la şcoală în faţa altor elevi, după care l-a batjocorit, spunând că „nu are sânge în instalaţie”.  Tupeul era o tactică frecventă a profesoarei, ca să-l convingă pe băiat să întreţină acte sexuale: „Este periculos dacă suntem prinşi, dar dacă o facem, o să merite”, spunea ea în mesaje.

Între 24 iunie şi 6 iulie 2020, perechea a întreţinut relaţii sexuale de mai multe ori, inclusiv la şcoală, dar şi în maşina ei sau într-un parc din apropiere. Iar cea mai mare infracţiune a avut loc în clasele şcolii.  Relaţiile s-au încheiat doar când mătuşa şi vărul băiatului l-au văzut urcând în maşina profesoarei Young. Ea ar putea fi condamnată până la 12 ani de închisoare pentru aceste infracţiuni.  Joi, instanţa a aflat că profesoara Young a fost abuzată sexual în copilărie de un elev de aceeaşi vârstă ca şi victima ei, iar avocatul a susţinut că ar putea exista o legătură subconştientă între propria traumă şi victimă.  Ea a declarat cu ochii în lacrimi în faţa instanţei că „regretă” şi a implorat să fie iertată.