Când s-au cunoscut, nici unul dintre ei nu a crezut că mai tărziu se vor căsători pentru că nu a fost dragoste la prima vedere, ci o ciondăneală. Augusta Lazarov era deja o vedetă, care avea scaunul ei rezervat, la spectacole, iar Andreas Petrescu un actor ce încerca să-şi facă un nume.

 

Augusta Lazarov, fosta soţie a regretatului om de televiziune Valeriu Lazarov, nu şi-a imaginat o secundă că Andreas Petrescu va deveni bărbatul care o va face să creadă, din nou, în dragoste. Actorul a povestit, recent, cum a început povestea lor de dragoste.

 

Augusta Lazarov l-a cunoscut pe Andreas Petrescu la cinci ani de la moartea celebrului om de televiziune, Valeriu Lazarov. Prima întâlnire s-a consumat într-o sală de teatru.

 

'Eram la teatru şi jucam prima piesă pe care am scris-o, „Mă mult la mama'. Am scris-o la 33 de ani şi nu am ştiut că asta îmi va aduce un alt viitor, o meserie nouă, o familie şi succesul. Şi pe 7 ianuarie 2014 o jucam la Green Hours. Şi m-am aşezat înainte de piesă pe un scaun ca să 'văd' piesa în mintea mea cum se va derula. Şi, cum stăteam aşa, aud vocea colegului meu, Gabriel Fătu care îmi spune „acesta este locul Augustei Lazarov'.

 

Iar eu, pentru că eram foate concentrat şi uşor irascibil, am zis, „ei, o fi şi vreo prinţesă Augusta Lazarov, ca să aibă scaunul ei…'. Numai că ea era în spatele meu şi a spus, „nu-i nimic, pot sta şi în altă parte'. M-am simţit prost, în fine, a stat de vorbă cu mine un minut timp în care nu i-am văzut decât ochii care îi străluceau în întuneric', a povestit Andreas Petrescu pentru cristinastanciulescu.ro.

„Avea impresia că sunt un bărbat superficial şi arogant”

Andreas poveşte că în acel moment al primei loc întâlniri s-a simţit foarte prost, dar impresia ei de final a schimbat totul.

 

„M-am simţit foarte prost. M-am ridicat, am dat mâna. Nu ne cunoşteam personal, dar eu o văzusem la televizor. Ea văzuse nişte emisiuni. Ne ştiam de la televizor. Mi-a spus ulterior că avea impresia că sunt un bărbat superficial şi arogant. A văzut spectacolul, după care mi-a zis că şi-a schimbat cu totul părerea despre mine şi am făcut rost de numărul ei de telefon!”, scria libertatea.ro acum ceva timp.

 

Andreas Petrescu a povestit şi ce s-a întâmplat după spectacolul la care a cunoscut-o pe Augusta Lazarov. Aceasta i-a spşus lui Andreas că este un scriitor de umor mult mai bun decât actor.

 

 

 

 

Sursa: www.viva.ro