“Eu şi Melania am fost testaţi pozitiv pentru COVID-19. Vom începe imediat procesul de carantina şi recuperare. Vom trece prin asta ÎMPREUNĂ!” a scris Donald Trump pe Twitter.

 

Iniţial Donald Trump anunţase tot pe Twitter că una dintre cele mai apropiate consiliere, Hope Hicks a fost testată pozitiv pentru coronavirus. Doamna Hicks a fost văzută urcând la bordul elicopterului Marine One fără mască, imediat după preşedinte, după dezbaterea electorală marţi.

 

În vârstă de 32 de ani, Hope Hicks este cel mai apropiat consilier de relaţii publice al Preşedintelui Donald Trump şi a ocupat funcţia de director de comunicare al Casei Albe, până în 2018.

 

În urmă cu puţin timp Trump a scris pe reţeaua de socializare că Hope Hicks a fost testată pozitiv pentru coronavirus şi, în aşteptarea rezultatelor pentru testele proprii, el şi Melania Trump intră în carantină.

 

Ea a fost la bordul aeronavei prezidenţiale care l-a dus pe Donald Trump la dezbaterea din Cleveland (Ohio) zilele trecute, iar apoi s-a aflat alături de preşedinte într-un spaţiu şi mai strâmt, imediat după aceea, când Donald Trump a plecat la bordul elicopterului Marine One spre un miting din Minnesota.

 

Într-o intervenţie telefonică la televiziunile americane, Donald Trump a spus că doamna Hicks a purtat mască la bordul aeronavelor.

 

 

 

Sursa: www.biziday.ro