Pep Guardiola, antrenorul lui Manchester City, are o reputaţie de şofer teribil de ghinionist. De când s-a mutat în Anglia, tehnicianul spaniol a distrus patru maşini, în valoare de 460 de mii de lire sterline, adică 540 de mii de euro.

 

Guardiola, 48 de ani, a făcut praf un Mercedes GLE de culoare neagră, în valoare de 80 de mii de lire, un Range Rover de 150 de mii, un Bentley argintiu de 200 de mii şi un Mini Cooper de 30 de mii, scrie The Sun.

 

„Guardiola ‘a reuşit’ să bage benzină în Range Rover-ul său pe motorină!”

Lu Martin şi Pol Ballus, autorii volumui ”Oraşul lui Pep: Construcţia unei Superechipe”, chiar scriu despre ghinionul lui Guardiola la volan: ”Azi conduce Mercedesul său negru. Are o reputaţie de şofer nenorocos.

 

Aceasta e a patra maşină pe care o are de când a venit la Manchester. Oglinzile laterale nu supravieţuiesc pentru mult timp. ‘A reuşit’, de asemenea, să bage benzină în Range Rover-ul său pe motorină.”

 

”Guardiola se pricepe la multe lucruri, dar şofatul nu e unul dintre ele. S-a chinuit pe şosele din Manchester şi a avut câteva incidente”, a povestit un apropiat al lui Pep Guardiola.

 

Antrenorul catalan a ajuns la Manchester în 2016. A câştigat două titluri şi o Cupă a Angliei cu "cetăţenii” în această perioadă.

 

 

 

 

 

Sursa: www.digisport.ro