O familie din Austin, Texas, a apelat anul acesta la coloana sonoră a îndrăgitului film „Frozen” pentru ca luminiţele de pe casă şi din faţa ei să se sincronizeze perfect cu piesa „Let it go”.

Filmul de la Disney, care anul acesta a reuşit să câştige un premiu Oscar pentru cea mai bună animaţie şi pentru cea mai bună melodie originală, dar şi un Glob de Aur pentru cel mai bun film de animaţie, stârneşte în continuare interes, la mai bine de un an de la apariţia sa.

Piesa cântată de către Demi Lovato a inspirat familia Storms să aranjeze beculeţele şi toate decoraţiunile luminoase astfel încât să se sincronizeze.

În faţa casei familiei din Austin, în fiecare seară este un adevărat spectacol de lumină, iar vecinii sunt foarte încântaţi de rezultatul inedit.

John Storms, împreună cu soţia şi fiicele lui a făcut chiar un hobby din aranjarea acestor decoraţiuni luminoase cu ocazia sărbătorilor de Crăciun. Astfel, această pasiune s-a transformat într-o adevărată afacere. Membrii familiei Storms încearcă în fiecare an să fie cât mai originali, iar anul acesta au fost apreciaţi de mai bine de patru milioane de persoane pe canalul lor de Youtube.