Iată o reţetă rapidă de pască cu brânză! Durează doar 10 minute, nu e nevoie de aluat şi este extrem de delicioasă!
Ingrediente
- 1 kilogram de brânză dulce de vaci
- 500 gr. smântână dulce
- 150 gr. unt
- 4 linguri de făină
- 2 linguri de griş
- 8 ouă
- 250 gr. zahăr
- 250 gr. stafide
- 1 praf de copt
- zahar vanilinat
- coajă de lămâie
Mod de preparare
Se bat ouăle. Se adaugă smântâna, brânza, untul topit şi se amestecă bine. Separat, se amestecă ingredientele uscate şi se încorporează în compoziţie.
Compoziţia se toarnă într-o tavă unsă cu ulei şi tapetată cu făină.
Se bagă în cuptorul încins. Se coace la foc mediu, 40 de minute, până se rumeneşte.
Poftă bună!