Într-un interviu acordat publicaţiei Insider, actorul de comedie şi barmanul Tim Dunn a vorbit despre băuturile pe care nu ar trebui să le comanzi niciodată într-un bar.

Un cocktail îndrăgit, mai ales vara, Mojito se află pe lista celor care nu ar trebui comandate. Specialiştii spun că barurile nu pot avea ingrediente proaspete (cum este cazul frunzelor de mentă şi lămâilor verzi), de cea mai bună calitate tot anul.

Berea la draft vine dintr-un butoi printr-o linie de bere. Dacă aceste linii de bere nu sunt curăţate frecvent, pot dezvolta bacterii.

Cocktail-uri pe bază de lapte Barmanii dezaprobă băuturile pe bază de lapte din câteva motive. Cel mai important motiv este faptul că majoritatea barurilor folosesc lapte destul de rar, astfel încât au puţine cutii sau chiar deloc, sau mai rău, laptele este expirat.

Vinul casei Cu excepţia cazului în care mergeţi într-un bar specializat, cele mai multe baruri oferă un vin ieftin când vine vorba de ”vinul casei”.