Regina Elisabeta ştie ce-i place. Poartă o singură nuanţă de ojă pe unghii, întotdeauna aceeaşi poşetă şi cel mai celebru element - adoră o anumită rasă de câini: corgie, desigur. Aşa că, nu ar trebui să ne uimească faptul că nu îşi doreşte un anumit ingredient în meniul regal.

Regina Marii Britanii urăşte un anumit incredient, din păcate unul care face ca numeroase feluri de mâncare să aibă un gust mai bun. „La Palatul Buckingham nu se găteşte cu usturoi”, a declarat chef John Higgins pentru National Post.

Higgins spune că, îţi poţi da seama dacă o reţetă regală este autentică pentru că nu include niciodată astfel de arome.

Alte ingrediente care lipsesc din meniu? Orezul, cartofii şi pastele nu sunt niciodată servite la cină atunci când Regina ia masa singură. Regula unui număr redus de carbohidraţi face parte din dieta disciplinată a reginei, a declarant fostul bucătar personal, Darren McGrady.

Un alt element specific care are importanţă pentru regina Elisabeta? Atunci când consumă sandvişuri, crusta de pe pâine este înlăturată. Regina Elisabeta iubeşte ciocolata, în mod special tortul de biscuiţi de ciocolată, mousse-ul de ciocolată şi tortul  ganache. Fructele preferate de Regina includ mango, căpşuni şi piersici, în mod special cele cultivate la Windsor Castle.

Sursa: CSID