Yell Wolf Pub vă oferă în Meniul zilei de astăzi:
Ciorbă de legume
Ciocănele cu sos roşu
Orez sârbesc
Pâine/chifle
Şi pentru că Yell Wolf Pub are grijă de clienţii săi primiţi şi un desert surpriză. Totul pentru numai 15 lei. Meniul zilei poate fi comandat la telefon 0344.802.001 sau 0244.471.517
Suntem convinşi că veţi fi încântaţi de preparatele de la Yell Wolf Pub, iar astăzi vă dezvăluim una dintre reţetele secrete ale bucătarului.
Ciocănele cu sos roşu
Ingrediente
Verdeata
Usturoi
Ulei
Pasta de tomate
Rosii in bulion
Busuioc,sare si piper
Ciocanele de pui
Mod de preparare
Pulpele de pui curatate si trecute prin flacara se pun intr-un vas termorezistent. Uleiul se amesteca cu sare, piper,busuioc si 100 ml apa. Compozitia obtinuta se toarna peste pulpe si introducem in cuptorul incalzit. Se lasa in cuptor pana ce pulpele capata culoare aurie.
Separat formam sosul: intr-o tigaie punem uleiul la incins, se adauga usturoiul taiat rondele si il lasam cca 1 minut. Se adauga rosiile din conserva taiate rondele si pasta de tomate. Se lasa sa fiarba la foc mic. Cand sosul a scazut se adauga sare si marar verde tocat marunt. In sosul format adaugam pulpele rumenite, apoi se presara verdeata.