Yell Wolf Pub vă oferă în Meniul zilei de astăzi:

Ciorbă de văcuţă

Aripioare picante

Cartofi prăjiţi

Salată de varză albă

Pâine/chifle

Şi pentru că Yell Wolf Pub are grijă de clienţii săi primiţi şi un desert surpriză. Totul pentru numai 15 lei.  Meniul zilei poate fi comandat la telefon  0344.802.001 sau 0244.471.517

Suntem convinşi că veţi fi încântaţi de preparatele de la Yell Wolf Pub, iar astăzi vă dezvăluim una dintre reţetele secrete ale bucătarului.

Aripioare de pui picante

Ingrediente

 

aripioare de pui

ulei   pentru prajit

boia iute   

piper

ou    

făină

ketchup picant

pesmet     

fulgi de porumb

Mod de preparare

 

Pentru această reţetă ai nevoie de trei vase:

- în primul vas pui jumătate din cantitatea de făină

- în al doilea baţi oul şi pui sare şi piper

- în al treilea amesteci restul de făină, cu fulgii sfărâmaţi, pesmetul, un vârf de cuţit de boia. Fulgii îi poţi sfărâma punându-i într-o pungă peste care treci cu făcăletul sau în robot.

Aripioarele le speli şi le ştergi cu prosoape de hârtie apoi le treci pe rând prin primul vas, apoi prin al doilea şi prin al treilea. Le pui la prăjit când uleiul din tigaie e încins (cam 2 degete de ulei) şi le laşi până se rumenesc frumos (cam 10 minute), întorcându-le de pe o parte pe alta. Le scoţi pe o farfurie cu şerveţele pentru a asborbi surplusul de ulei şi eventual, le tamponezi deasupra cu încă un şervet.

Se servesc cu kechup picant

Vă dorim poftă bună