Convocarea unor şedinţe de îndată a Consiliului Local Ploieşti în perioada minivacanţei de Rusalii a stârnit reacţii dure din partea consilierilor locali. Nici măcar aleşii PNL nu au răspuns toţi prezenţi la chemarea primarului Adrian Dobre şi tot circul nu este altceva decât o încercare de a păcăli opinia publică.

Avocatul George Botez, liderul grupului PSD din CL Ploieşti, consideră că primarul încearcă să înşele din nou suporterii Petrolului şi să nu respecte înţelegerea făcută săptămâna trecută.

“Stabilisem de săptămâna trecută să ne vedem marţi, că pleacă lumea în vacanţă. Nu socotisem şi faptul că în ziua inaugurării podului va fugi de suporteri cu o laşitate cum rar mi-a fost dat să văd. Acum, cu convocările acestea în zilele de Rusalii, face un joc de glezne ieftin şi vrea să înşele, din nou, suporterii. Apropos, azi sărbătorim un an de când Ploiestiul este într-o negură administrativă cu Dobre primar. Dacă îmi puteţi spune trei proiecte începute de el sunteţi mare magician”, a declarat avocatul George Botez pentru Fapt Divers.ro