Şedinţa Consiliului Local Ploieşti de astăzi a avut o dezbatere şi pe tema mărcilor Petrolul.  Se cunoaşte faptul că ratarea promovării de către echipa petrolistă a creat o vie dezbatere în mediul online. Cu privire la acest aspect s-au adus lămuriri de către preşedintele de şedinţa, av Sorin George Botez, liderul consilierilor PSD.

 

Din presă am aflat că există temeri ale suporterilor petrolişti faţă de posbilitatea de a „duce marca” Petrolul la CSM Ploieşti ! Această idee a fost aruncată pe piaţă de anumiţi formatori de opinie, cu dorinţa de a manipula suporterii, în scopuri electorale. Am mai văzut acest film acum patru ani. Acum, fiecare e liber să spună ce vrea. Însă cineva trebuie să spună şi realitatea.

 

În primul rând, deoarece liniştea în jurul echipei este cel mai important lucru, pentru a nu exista bănuieli sau suspiciuni, chiar şi neîntemeiate, în şedinţa de luni a Comitetulului de Coordonare CSM Ploieşti voi solicita revocarea hotărârii de înscriere a echipei în liga C Prahova. Deci, nu se face nicio echipa de seniori la CSM Ploieşti. Fără alte comentarii sub acest aspect !

 

În al doilea rând, în opinia mea şi a colegilor mei din grupul PSD, mărcile rămân acolo unde sunt, cel puţin până în anul 2021, respectiv până la expirarea contractului cu actualul deţinător. După acest moment, după consultarea cu suporterii, vom stabili ce va urmă, în aşa fel încât să fie luată cea mai bună decizie pentru echipa.

 

Cât priveşte divergenţele dintre cei aflaţi în club şi cei din afară, sunt probleme reale, dar nu privesc politicenii. Băgaţi un politician în ecuaţie şi dezastrul este asigurat. Fără politic în sport !” a declarat Botez