Cristian Ganea, viceprimarul Ploieştiului, îi acuză pe primarul Adrian Dobre şi pe consilierul Eugen Prună, că iau decizii fără să se consulte cu viceprimarii. Mai grav este că cei doi au acelaşi comportament şi atunci când este vorba despre direcţiile din subordinea celor doi viceprimari., scrie RepublikaNews.ro

Ganea susţine că Dobre şi Prună îşi arogă meritele pentru probleme rezolvate de el.

Viceprimarul este de părere că Adrian Dobre face mai multă campanie electorală, în loc să se ocupe de problemele Ploieştiului.  De exemplu, problema marcajelor de pe carosabil la trecerile de pietoni din oraş. Ganea susţine că primarul Dobre nu l-a convocat la şedinţa cu firma respectivă şi că a aflat de ea după câteva zile.

Viceprimarul Cristian Ganea a mai declarat că, după ce a mers şă vadă lucrările de pe Elena Doamna şi i-a solcitat operatorului să se ocupe cum trebuie de reabilitare, primarul Adrian Dobre a spus că a venit din concediu şi că a rezolvat el.

Uneori mă gândesc că sunt de pomană pe aici dacă domnul primar vine şi ia decizii prin spatele meu sau ţine şedinţe prin spatele meu. Unele le ţine cu mine, cum a fost cea cu Poliţia Locală, dar despre cea cu Delta ACM am aflat după câteva zile că au fost invitaţi aici”, a explicat Ganea.

Este o luptă politică pentru imagine. Hai să lăsăm politica la uşă şi să ne ocupăm de administraţie în continuare. Oamenii vor decide la alegeri, dar până atunci să ne vedem de treabă”, a mai declarat Cristian Ganea.