TITLURILE ZILEI:
• Comisia Europeană a reclamat România la Curtea de Justiţie pentru neadoptarea unor măsuri naţionale privind gestionarea deşeurilor    • Proiectul de hotărâre privind interzicerea folosirii animalelor în circuri şi expoziţii, aprobat de CGMB; fac excepţie caii, câinii, porumbeii, papagalii şi animalele folosite în delfinarii sau acvarii    • Peste 80 la sută din locurile de cazare de pe Valea Prahovei, ocupate de 1 Mai    • UBER România: Am primit asigurări de la Guvern că modificările aduse legii taximetriei nu vor afecta în nicio măsură serviciul nostru şi nici şoferii parteneri    • FIFA: România, amendată cu 8.000 de franci elveţieni din cauza comportamentului spectatorilor la meciul cu Danemarca    • Cele mai falsificate alimente    • Maxima zilei - 28 aprilie 2017    • Bancul zilei din data de 28 aprilie 2017    • Comisia Europeană a reclamat România la Curtea de Justiţie pentru neadoptarea unor măsuri naţionale privind gestionarea deşeurilor    • Proiectul de hotărâre privind interzicerea folosirii animalelor în circuri şi expoziţii, aprobat de CGMB; fac excepţie caii, câinii, porumbeii, papagalii şi animalele folosite în delfinarii sau acvarii    • Peste 80 la sută din locurile de cazare de pe Valea Prahovei, ocupate de 1 Mai    • UBER România: Am primit asigurări de la Guvern că modificările aduse legii taximetriei nu vor afecta în nicio măsură serviciul nostru şi nici şoferii parteneri    • FIFA: România, amendată cu 8.000 de franci elveţieni din cauza comportamentului spectatorilor la meciul cu Danemarca    • Cele mai falsificate alimente    • Maxima zilei - 28 aprilie 2017    • Bancul zilei din data de 28 aprilie 2017    
Jurnalul Prahovean foloseşte cookies-uri proprii şi ale terţilor. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Aflaţi mai multe.
Vineri - 28 aprilie 2017 3:29:19

Jurnalul Prahovean
ISSN 2344 – 1488; ISSN–L 2344 – 1488


Martie în sufletul meu...


7 martie 2014

citeşte totul despre:
iubita,
fiicele,
gasesti,
lepadat,
neincetat,
pacatuit,
infernul,
nepoatele,
ultima,
femei,
barbat,
femeia,
miracolul,
sageata,
iubestirating  rating  rating  rating  rating     (508 vizualizări)

Dacă Eva a păcătuit în Paradis,  Ea s-a lepădat de păcat în infernul nostru de zi cu zi, neîncetând să ne fie lumină şi călăuză.

O femeie nu se trăieşte doar pe sine. Dumnezeu lucrează prin mame, savârşind neîncetat miracolul. Se spune că eşti cu adevărat singur atunci când mama îţi trece într-o dureroasă şi de neostoit amintire. Atunci, te alină iubita. Dacă ai noroc, îţi găseşti sufletul pereche şi întorci lumea la începuturi. Dacă nu, speri să te străpungă săgeata  lui Eros .

În cei mai fericiţi dintre noi locuiesc fiicele. Când cuibul îţi pare părăsit, îţi intră în suflet nepoatele. Şi aşa, până la sfârşitul tău de bărbat. Nici atunci, însă,  nu ai putea jura că ai pătruns  pe deplin misterul ascuns în femeia ta.

Regretele vor fi , evident, târzii. Vei înţelege, însă, că în faţa unei femei nu ai fi avut decât trei opţiuni: să o iubeşti, să suferi pentru ea sau să o faci personaj de roman.

Pentru toţi cei care nu au reuşit nimic din toate acestea, rămâne, odată cu ultima suflare, o rostire înaltă  -  aceea a  supremei recunoştinţe.

.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:

Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitateDin aceeaşi categorie:Grupul de firme Baupartner propune metode constructive inovatoare, pentru a răspunde în mod unic şi specific nevoilor fiecărui beneficiar în parte

bancul_zilei

Doi politisti la biserica; unul dintre ei il intreaba pe preot care avea bratul in ghips:
– Ce ai patit, parinte?
– Nimic fiule, m-am impiedicat de bideu si mi-am rupt mana.
Ies politaii din biserica si primul il intreaba pe al doilea:
– Ce dracu e ala bideu???
– Eu de unde sa stiu, sunt mai bine de zece ani de cand nu am mai fost la biserica!
„Nu aduna bani, adună-te cu oameni buni!” — Nikolai Gogol

Curs valutar
27 aprilie 2017


EUR
EURO = 4.5289 RON

Moneda euro a scăzut


USD
USD = 4.1565 RON

Dolarul american a scăzutGBP
GBP = 5.3615 RON

Lira sterlina a crescut


Top articole

JurnalulPH Advertising va ofera servicii de publicitate si reclama online