Industria alimentelară de slăbit este plină de mituri. Oamenii sunt deseori sfătuiţi să facă tot felul de lucruri nebuneşti, dintre care majoritatea nu au dovezi în spate. Cu toate acestea, de-a lungul anilor, oamenii de ştiinţă au găsit o serie de strategii care par a fi eficiente.

S-a constatat că există alimente care te slăbesc fără înfometare, ceea ce este un beneficiu pentru sănătate. Printre alimentele care ne ajută se numără şi celebrul parmezan, cu secretele sale neştiute până acum.

Dacă v-aţi gândit să slăbiţi folosind alimente care te slăbesc fără înfometare, vă spunem că da, este posibil să slăbeşti fără să mori de foame. În termenii cei mai simpli, pierderea în greutate necesită doar un singur lucru. Trebuie să consumi mai puţine calorii decât consumi în prezent.

Nu este necesar să consumăm mai puţină mâncare. De fapt, acesta este opusul a ceea ce ar trebui să facem. Când consumăm mai puţină mâncare este un mod clar de a ni se face foame. În schimb, trebuie să găsim un mod strategic, sau modalităţi de a consuma mai puţine calorii în timp ce ne simţim sătui.

Ceea ce trebuie să ştim este că există alimente care ne pot ajuta să slăbim fără să ne înfometăm. Din această categorie de alimente care te slăbesc fără înfometare, putem menţona, într-un top cinci, aleator, păsările de curte, somonul, carnea de vită, fructele de mare şi lactatele. În aceeaşi categorie de alimente care te slăbesc fără înfometare, putem include şi leguminoase precum:

* Leguminoase (naut, linte, fasole neagră)
* Nuci (migdale, nuci, caju)
* Seminţe (cânepă şi Chia)
* Edamame

Deci, concluzia este că putem să ne atingem ţinta de slăbire, fără să riscăm înfometarea şi, implicit, să ne facem rău roganismului. În cele urmează, încercăm să vă argumentăm de ce e bine să aveţi în dietă alimente care te slăbesc fără înfometare.


Top 5 alimente care te slăbesc fără înfometare

1.Parmezan

În topul nostru am decis să includem celebrul parmezan, care conţine, conform nutriţioniştilor, 38 grame de proteine la 100 grame. Asta înseamnă că se încadrează în lista de alimente propuse de noi. Sursa de proteină din parmezan este una ridicată şi de calitate, ceea ce ne conferă un nivel ridicat de energie. În acelaşi timp, consumat cu moderaţie, parmezanul ne poate da acea stare de sătul.

2.Carnea de pui

Aşa cum vă spuneam mai devreme, în aceeaşi listă este inclusă şi carnea de pui. Nutriţioniştii recomandă, în special, pieptul de pui, care conţine 22 grame de proteine la 100 grame, şi are şi cea mai mică cantitate de grăsime.

3.Şuncă afumată

Dacă vi se pare ciudată alegerea, vă spunem că nu ar trebui. Acest aliment face parte din aceeaşi categorie de alimente, deoarece conţine 21 grame de proteine la 100 grame. În acelaşi timp, este recomandată de nutriţionişti, deoarece are un conţinut mai mic de grăsimi decât alte mezeluri.

4.Ton şi somon

Este ştiut faptul că peştele, în general, are o cantitate necesară de proteine. Deci face parte din lista propusă de noi. Tonul, de exemplu, conţine aproximativ 21,5 grame de proteine la 100 de grame de produs. Aşa că, nu eliminaţi tonul din dietă.

5.Gelatina

Lista noastră conţine şi acest produs alimentar, numit gelatina. O să vă întrebaţi de ce, răspunsul fiind foarte simplu. Conform nutriţioniştilor, gelatina conţine 84 grame de proteine la suta de grame de produs alimentar. Cu alte cuvinte, în afară de folosirea în tratamentele faciale, poate fi introdus şi în alimentaţie.